Etiketter

mandag den 14. januar 2013

Tunmousse

Jeg er ikke den store fiskespiser men lige tun elsker jeg. Især tunmousse. Jeg kan dog ikke ret godt lide dem, der er lavet med smør, da de er for fede. Denne her opskrift er lavet med flødeost og husblas og er derfor ikke så fed.

Denne portion er til 4-6 personer.

2 dåser tun i vand
300 g friskost light
2 spsk citron
1 spsk hakket løg
salt/peber
6-10 små kapers
4 blade husblas

Tun, ost, kapers og citronsaft blendes og løget blandet i. Smag til med salt og peber. Udblød husblasen i koldt vand og smelt det i mikrovnen. Rør det i blandingen og hæld i en form. Stil det i køleskabet mindst 2-3 timer men gerne natten over.
Jeg kommer gerne film i formen inden jeg hælder tunmoussen i, så er den nemmere at få ud af formen.

søndag den 13. januar 2013

Uge 3

Lørdag: koteletter i fad med kartoffelbåde

Søndag: spaghetti carbonara med broccoli

Mandag: hakkebøffer med bløde løg

Tirsdag: tortilla de patatas (spansk kartoffel æggekage)

Onsdag: tomatsuppe med tortillachips

Torsdag: ikke spise hjemme

Fredag: ikke spise hjemme