Jeg er ikke den store fiskespiser men lige tun elsker jeg. Især tunmousse. Jeg kan dog ikke ret godt lide dem, der er lavet med smør, da de er for fede. Denne her opskrift er lavet med flødeost og husblas og er derfor ikke så fed.
Denne portion er til 4-6 personer.
2 dåser tun i vand
300 g friskost light
2 spsk citron
1 spsk hakket løg
salt/peber
6-10 små kapers
4 blade husblas
Tun, ost, kapers og citronsaft blendes og løget blandet i. Smag til med salt og peber. Udblød husblasen i koldt vand og smelt det i mikrovnen. Rør det i blandingen og hæld i en form. Stil det i køleskabet mindst 2-3 timer men gerne natten over.
Jeg kommer gerne film i formen inden jeg hælder tunmoussen i, så er den nemmere at få ud af formen.
mandag den 14. januar 2013
søndag den 13. januar 2013
Uge 3
Lørdag: koteletter i fad med kartoffelbåde
Søndag: spaghetti carbonara med broccoli
Mandag: hakkebøffer med bløde løg
Tirsdag: tortilla de patatas (spansk kartoffel æggekage)
Onsdag: tomatsuppe med tortillachips
Torsdag: ikke spise hjemme
Fredag: ikke spise hjemme
Søndag: spaghetti carbonara med broccoli
Mandag: hakkebøffer med bløde løg
Tirsdag: tortilla de patatas (spansk kartoffel æggekage)
Onsdag: tomatsuppe med tortillachips
Torsdag: ikke spise hjemme
Fredag: ikke spise hjemme
Abonner på:
Opslag (Atom)